Lid worden

Of je nu sopraan of bas bent, man of vrouw, we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden voor ons koor. Ben je tussen de 15 en 50 jaar en houd je van zingen, dan ben je van harte welkom!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze site, kom dan eens langs bij één van onze repetitieavonden. We repeteren iedere donderdagavond van 20.00-22.00 uur in de Grote Kerk van Hilversum (ingang: Oude Torenstraat 6).

Als je lid wilt worden hoef je geen auditie te doen. Samen met de dirigent wordt gekeken bij welke stempartij jouw stem het beste past.

Contributie
De contributie voor koorleden bedraagt momenteel € 16 per maand (incl. koffie/thee en de lief&leedpot). Er gelden 10 betaalmaanden (m.u.v. juli en augustus). Daarnaast geldt er een borg van € 7 voor de koormap.

Interesse? Laat dan hier je contactgegevens achter en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Geef, voor zover bekend, je stempartij (sopraan, alt, tenor of bas) aan ons door. Ook als je gewoon een keertje wilt komen kijken op donderdagavond, is het handig om van tevoren even te mailen. Wees welkom!