Sponsor ons

Als Edoza willen we met zang en muziek de boodschap van het evangelie doorgeven. Dit doen we o.a. door onze bijdrage te leveren aan korenfestivals en evangelisatiediensten, maar ook met eigen optredens rond Kerst en Pasen.

De afgelopen jaren is de bekendheid van ons koor steeds meer toegenomen. Het aantal leden stijgt, als ook het aantal aanvragen voor optredens. Als koor willen we graag goede en professionele kwaliteit leveren. Dit brengt extra kosten met zich mee. Te denken valt dan aan kosten rond optredens, aankoop nieuwe muziekstukken, geluid en muziekinstrumenten.

Sponsors
Om niet alle kosten op de leden af te wentelen, is Edoza op zoek naar sponsors die ons willen ondersteunen. Als sponsor vragen wij u om een ondersteuning in financiele zin dan wel in natura. Wij willen graag met u de mogelijkheden rondom sponsoring bespreken en de tegenprestaties die wij u kunnen bieden. Wie weet ontstaat er zo een mooie samenwerking! Heeft u interesse of wilt u eerst meer informatie, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug.

Giften
Maakt u liever een gift over? Dat mag natuurlijk ook! U kunt uw bijdrage storten op rekening NL59 FVLB 0225 3874 76 t.n.v. HWG Centrum Edoza. Hartelijk dank voor uw steun!